Skip to content

Koronavírus

Regisztráció

vakcinainfo.gov.hu

Ezen az oldalon lehet regisztrálni a koronavírus elleni oltásra. Az oltás önkéntes és ingyenes. Amennyiben szeretné beoltatni magát, regisztráljon mielőbb!

www.eeszt.gov.hu 

Az időpontfoglalót csak az oltásra regisztráltak tudják használni, közülük is csak azok, akiknek a regisztrációja már érvényesítve van. Itt ellenőrizheti, hogy az Ön regisztrációja milyen státuszban van: https://vakcinareg.neak.gov.hu/regisztracio/Ha még nem regisztrált oltásra, akkor megteheti a vakcinainfo.gov.hu honlapon.

A 12-18 év közöttiek számára is elérhető az időpontfoglaló. Az érvényesített regisztráció után, szüleik az ő számukra is tudnak online időpontot foglalni. A 18 év alattiak oltása Pfizer és Moderna vakcinákkal történhet.

Harmadik oltásra is lehet időpontot foglalni. A harmadik oltást az új, agresszív vírusmutánsok megjelenése tette indokolttá, hogy megerősítsük azok immunvédelmét, akik korán, az elsők között kapták meg az oltást. Az időpontfoglalóban az foglalhat időpontot harmadik oltásra, aki elmúlt 18 éves, és a második oltását már több mint 4 hónapja kapta meg.

Linkek:

https://www.eeszt.gov.hu/hu/web/guest/covid-oltas-idopontfoglalas

Hozzájáruló nyilatkozat 3. oltáshoz 

​Hozzájáruló nyilatkozat védőoltáshoz – Kérjük, töltse ki és vigye magával védőoltásra!

Szülői hozzájáruló nyilatkozat védőoltáshoz 12 és 18 év közötti személyek részére